Links

Abstract redeneren

Beschrijving: Met onderstaande gratis abstract redeneren test op basis van figuren wordt je cognitieve capaciteit getest. Zie je de logica in de reeks vormen en figuren?
Categorie: Intelligentie

Associatie

Beschrijving: Onderstaande gratis associatietest geeft je inzicht in je capaciteiten op het gebied van verbaal logisch redeneren. Bij een associatietest wordt gevraagd aan te geven welke van de antwoordmogelijkheden het meest logisch aansluit op de twee gegeven woorden.
Categorie: Intelligentie

Categorisering

Beschrijving: Onderstaande gratis categoriseringstest geeft je inzicht in je capaciteiten op het gebied van verbaal logisch redeneren. De test lijkt op het omgekeerde van een associatietest, waarbij je moet aangeven welke woorden logisch gezien het best bij elkaar passen. In het geval van de categoriseringstest moet je juist aangeven welk van de gegeven woorden er logisch gezien het minst bij past.
Categorie: Intelligentie

Cijferreeksen

Beschrijving: Met deze gratis cijferreeksentest kun je dit belangrijke onderdeel van een capaciteitentest al vast oefenen. Bij een cijferreeks dien je een verband te zien tussen getallen. Enerzijds moet je hiervoor kunnen rekenen. Anderzijds zit er ook een stuk logisch redeneren in, omdat je op een correcte manier moet kunnen bepalen hoe de getallen zich tot elkaar verhouden
Categorie: Intelligentie

Figuurreeksen

Beschrijving: Figuurreeksen oefenen voor een assessment? Figuurreeksen zijn vaak een vast onderdeel van een assessment en ze worden gebruikt om het vermogen tot abstract redeneren van een kandidaat vast te stellen. Door goed te oefenen kunt u beter presteren tijdens dit onderdeel van een assessment. Figuurreeksen bestaan uit een logische reeks van figuren waar u het volgende figuur moet kiezen. Hier staan een aantal diverse korte testen met verschillende moeilijkheidsgraden
Categorie: Intelligentie

Intelligent en succesvol

Beschrijving: Bent u succesvol intelligent?
Categorie: Intelligentie

Intelligentie en mindset, hoe kijk je naar intelligentie?

Beschrijving: Hoe denkt u over intelligentie? Een hoge IQ-score lijkt heel begerenswaardig, maar een garantie voor succes is het niet. De beroemde Stanford psychologe Carol Dweck, ontdekte dat voor succes de juiste mindset belangrijk is. Met mindset bedoelen we onze ideeën over de ontwikkeling van intelligentie. u kunt meten of u een op groei gerichte of eerder een statische mindset hebt. Met mindset bedoelen we onze ideeën over de ontwikkeling van intelligentie.
Categorie: Intelligentie

IQ algemeen Intelligentie- en opleidingsniveau indicatie

Beschrijving: Hoe slim bent u? De IQ-test is waarschijnlijk de bekendste zelfkennistest. Benieuwd wat uw IQ is? Beantwoord deze 15 vragen voor een indicatie van uw intelligentie- en opleidingsniveau.
Categorie: Intelligentie

IQ algemeen De Nationale IQ Test 2013 video

Beschrijving: De video van het BNN tv programma De Nationale IQ Test 2013
Categorie: Intelligentie

IQ algemeen De Nationale IQ Test 2014 video

Beschrijving: De video van het BNN tv programma De Nationale IQ Test 2014
Categorie: Intelligentie

IQ algemeen De Nationale IQ Test 2015 video

Beschrijving: De video van het BNN tv programma De Nationale IQ Test 2015
Categorie: Intelligentie

IQ algemeen Engels

Beschrijving: "The average IQ is 100. Have you wondered what your IQ score is? Our original IQ Test will give you a fast, free and accurate iq score. Take our quick free IQ test and find out just how smart you are." Goede antwoorden worden getoond na de test.
Categorie: Intelligentie

Gemiddelde score van: 7.0

IQ algemeen (Fibonicci)

Beschrijving: IQ-test / Intelligentietest oefenen. Weet wat u waard bent en krijg een indicatie van uw IQ. De IQ-test / intelligentietest is samengesteld uit willekeurige vragen op Fibonicci. U kunt deze IQ-test dus vaker maken aangezien hij willekeurig wordt samengesteld. De test bestaat uit 5 onderdelen en voor elk onderdeel heeft u 5 minuten de tijd. Veel plezier en succes!
Categorie: Intelligentie

IQ algemeen indicatie (NTI)

Beschrijving: De IQ- en Intelligentietest: Wil jij snel en eenvoudig je IQ testen? Doe dan mee met de IQ- en Intelligentietest. Beantwoord de tien verschillende vragen en ontvang een indicatie van jouw IQ en opleidingsniveau.
Categorie: Intelligentie

IQ algemeen indicatie abstract redeneren en logisch denken (Intermediair)

Beschrijving: Hoe slim ben jij? Uiteraard vind je van jezelf dat je een knappe kop bent: je bent verstandig, rationeel en beschikt over een goed inzicht. Maar ben je ook echt intelligent? Weet je hoe hoog jouw IQ precies is? Kom het te weten met deze online IQ-test die Intermediair heeft ontwikkeld in samenwerking met Mensa, de internationale vereniging voor hoogbegaafde mensen. Wie weet behoor jij wel tot die 2% hoogbegaafden die lid kunnen worden van Mensa? De test duurt slechts tien minuten. Je krijgt een downloadbaar certificaat met jouw score. Deze test geeft je een betrouwbare schatting van je IQ en is daarom enkel toegankelijk voor geregistreerde bezoekers.
Categorie: Intelligentie